HTML

Minikommandó

Az ikrek lecsapnak

Friss topikok

  • mamas: Sajnos ebben az esetben még nem tudsz hatni az értelmére, még nem fogja fel, hogy ettől neki jobb ... (2012.02.25. 08:40) Így gyógyszerezd a gyereke(i)d
  • mamas: Lehet, hogy mégis kell egy kis szeparáció, hogy a külön-külön is fejlődjön a kis egyéniségük. Az é... (2012.02.24. 15:46) A depó
  • caltabellotta: Jaj, de kíváncsi vagyok, biztos szép lesz! Drukk ezerrel! (2012.02.21. 14:25) A fal
  • caltabellotta: Már egy gyerek is képes hülyét csinálni a szüleiből... Képzeld, ha majd tényleg össze tudnak beszé... (2012.02.21. 14:22) Túljártak az eszemen

Címkék

Archívum

Túljártak az eszemen

2012.02.21. 10:59 Luizmicsek

 Történt ugyanis, hogy két darab 1 éves a fejébe vette, hogy ők márpedig nassolni fognak. 1 órával az uzsi után, 1 órával a vacsora előtt. Egyértelműen éheznek, igen. 

Olvastam egyszer egy tanulmányt, aztán nem tudom milyen kutatásokon alapult, de mindenesetre lehet benne valami. Egy értelmesebb kutya IQ szintje egy 2 éves gyerekének felel meg. Tulajdonképpen azt is mondhatnám, hogy a két gyerek most kitenne egy értelmesebb kutyát, de maradjunk meg Diónál. Dió a nagy kunyerátor. Teljesen mindegy mit eszik az ember, ő odaoson, és cukin néz. Egyszer-párszor megjárta, mert megleptük őt egy szelet citrommal, amire aztán olyan nagyon haragudott, hogy mérgében ráharapott. Azóta nem vesz a szájába citromot, és a miheztartás végett csak mérgesen melléharap. De amire ki akarok lyukadni: Dió genetikailag egy értelmes kutya, csak jól titkolja. A gyerekek viszont elérték Dió szintjét, egyrészt a kunyi miatt, másrészt pedig a tökéletesen kifejlesztett szelektív-hallás képessége miatt. Mindkettő, illetve mindhárom szereti a labdákat kergetni, és mindenféle bizbaszt felszedni a padlóról és megenni. Nem tudom azonban, hogy két kutya képes lenne-e összefogni egy gazdi (szülő) ellen, a gyerekek viszont határozottan nagyon is képesek. 

Tegnap vacsoráztam. Alapvetően ritkaság számba megy, ezért a gyerekek félredobván minden teendőt, odaáramlottak hozzám, és elkezdtek kéregetni. Anyai szívem a legnagyobb rosszindulattal se mondható szőrösnek, tehát adtam nekik egy is tojásrántottát. 1-1 falatot. Persze az nem volt elég. Ekkor jött a nagyon is előre kitervelt, és precízen végrehajtott taktikai támadás. Percekkel korábban, még a vacsora előkészületei során, valamelyik gerilla eltekerte a sütő időzítőjét, ami mostanában elég bosszantó kis szokásuk. Mikor lejár, pittyegni kezd. Általában akkor jár le, amikor épp leülök a lakás egyes részein, cipelek valamit, stb. Ilyenkor odaballagok, átlépem a tenyerüket dörzsölő kisembereket, és leállítom. Természetesen ezúttal a pittyegés a vacsora közepén ért. Felálltam hát, gyanútlanul otthagyva a rántottát, leállítottam a szirénát és visszafordulván láttam, hogy a tányér kifosztva, a gyerekek meg az asztal alatt seftelnek a szajréval.

Attól tartok, hogy az én értelmi képességeim most egy fakutyáéval egyenlő jelenleg. Ott volt az összefüggés, ott volt. Előre megfontolt támadás áldozatává váltam.

2 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://minikommando.blog.hu/api/trackback/id/tr94154912

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

mamas 2012.02.21. 11:20:44

Hát igen, a jól ismert stílus mit sem változott. Úgy hiszem, témában nem lesz hiány, "picikomci" gondoskodik utánpótlásról mindnyájunk örömére.

caltabellotta 2012.02.21. 14:22:24

Már egy gyerek is képes hülyét csinálni a szüleiből...
Képzeld, ha majd tényleg össze tudnak beszélni, na az lesz az igazi :)
süti beállítások módosítása